Polat Türmen 'Posbıyık bize yer vermedi '

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen cami konusunda Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı suçladı.

Yayın: 31 Temmuz 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 31.07.2021 13:48:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar ve Polat Türkmen, AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanlığı'nın organizasyonuyla basınla parti binasında biraraya geldi.

Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan milletvekilleri gündem konularıyla alakalı merak edilen konuları paylaştı.

Toplantıda konuşan Polat Türkmen, Kdz.Ereğli'ye yapılması planlanan cami projesiyle alakalı Başkan Posbıyık'ı suçladı.

'Posbıyık, ipe un seriyor', diyen Türkmen; "Cumhurbaşkanımız cami konusunda il ve ilçelerimizi teşvik ediyor. Yapılması gerektiğini söylüyor. Geçen toplantı yaptık. Başkan Posbıyık, istenilen alana cami yapılmasını istemedi. Yer konusunda anlaşamadık. 'Eğer çok istiyorsanız gidin denize yapın', dedi. Vali bey'de oradaydı. O yüzden şuan için bir gelişme yok", şeklinde konuştu..

Devrek-Ereğli Yolu

Devrek Ereğli yolu konusunda da açıklama yapan Milletvekili Polat Türkmen yolun 2023 e kadar bitirileceğini söyledi.

Fakültenin temelleri yakında atılacak.

Ereğli'nin gündemini uzun zamandan beri meşgul eden fakülteler konusunda da açıklama yapan Türkmen fakülteler konusunda çalışmaların sona gelindiğini , hayırseverlerin desteği ile yakında başlanacağı konusunda bilgi verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.