Sosyal medya sitelerine erişilemiyor..

Sosyal medya playforları Instagram, Facebook, ile mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp 'a dünya çapında erişim sağlanamıyor.

Yayın: 04 Ekim 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 04.10.2021 21:12:55
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News
Siteye göre söz konusu platformlara Türkiye saatiyle 18.44 itibariyle erişim sorunu yaşanıyor. İnternet kullanıcıları, aynı çatı altında faaliyet gösteren WhatsApp, Facebook ve Instagram’a girmekte sorun yaşarken, dünya çapında erişim aksaklıklarını tespit eden “downdetector.com” adlı internet sitesine kullanıcılar tarafından çok sayıda hata bildirimi gönderildi. Konuyla ilgili açıklama Facebook iletişim direktörü olan Andy Stone'dan geldi. Açıklamasında"Ürünlerimizde ayrıca uygulamalarımızda erişim sorunumuz var farkındayız. En kısa zamanda normale döndürmek için çalışmalarımız var. Geçici sorun için özür dileriz. "sözlerine yer erdi. WHATSAPP, FACEBOOK VE INSTAGRAM’DAN AÇIKLAMA YAPILDI Erişim sorunuyla ilgili WhatsApp’tan yapılan açıklamada, “Bazı kişilerin şu anda WhatsApp ile ilgili sorunlar yaşadığının farkındayız. İşleri normale döndürmek için çalışıyoruz ve mümkün olan en kısa sürede güncelleyeceğiz. Sabrınız için teşekkürler!” açıklaması yapıldı. BAKAN YARDIMCIS AÇIKLADI: SORUN GLOBAL Bir SORUN Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Sosyal paylaşım sitesi Twitter’da konuya ilişkin yaptığı paylaşımda “Whatsapp, Facebook ve Instagram servislerinde dünya genelinde erişim sorunu yaşanmakta olup, global kaynaklı sorundan ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir.” sözlerine yer verdi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.