TSO seçimleri şimdiden kızışmaya başladı.

Bozhane su ürünleri kooperatifinden Özcan’a tam destek geldi. 2022 tarihinde yapılacak olan TSO seçimleri öncesi başkan adayı Niyazi Özcan, destek turlarına devam ederken, seçim hazırlıklarına giren adayların çalışmaları doğrultusunda şimdiden seçimin çekişmeli gideceğine işaret ediyor.

Ekonomi Yayın: 10 Temmuz 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 10.07.2021 16:09:53
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
Takip EtGoogle News

2022 tarihinde yapılacak olan TSO seçimleri öncesi başkan adayı Niyazi Özcan, destek turlarına devam ediyor.

"Esnafın ve tüccarın hizmetkarı olmaya geliyoruz", diyen Özcan'a bir destek de Bozhane Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Ali Köse'den geldi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Özcan: "Karadeniz Ereğli su ürünleri Kooperatif başkanı Muharrem Ali Köse'nin 2022 yılında yapılacak olan Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı seçimlerine tarafımıza vermiş olduğu destekten kendilerine şükranlarımı sunar teşekkür ederim. Biz esnafın, sanayicinin, tüccarın hizmetkarı olmaya adayız", dedi..

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.