Ünal Şahin Müdür, Kdz. Ereğli'den gelin alıyor!...

Kdz. Ereğli Önceki Emniyet Müdürlerinden Ünal Şahin, oğlu Görkem'i, Kemallettin Yayalar'ın kızı İrem ile evlendiriyor. İlkokuldan bu yana beraber büyüyen genç çiftin nikah törenleri Ankara’da olacak..

Gündem Yayın: 11 Ağustos 2020 - Salı - Güncelleme: 11.08.2020 22:40:21
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kdz.Ereğli Önceki İlçe Emniyet Müdürlerinden Başmüfettiş Ünal Şahin ve Hayran Şahin'in oğlu Görkem, hayatını İrem Emlak'ın Sahipleri Arzu ve Kemalettin Yayalar'ın kızı İrem'le birleştiriyor.

Çift mutlu günlerine tüm sevenleri ve dostlarını davet ediyor.

15 Ağustos 2020 Cumartesi günü saat 19.00'da Haymana yolu Bulvarı 3. km no: 48 Gölbaşı Ankara'da yapılşacak olan nikah töreni için 0 505 222 05 02 nolu hatta bilgi vermelerini rica ediliyor.

Medya Ereyli Ailesi olarak Görkem-İrem çiftine bir ömürboyu mutluluklar diliyor, Şahin ve Yayalar Ailelerini de kutluyoruz. 

 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.