Yeni FETÖ yapılanmasına darbe!...

Zonguldak'ta, yeni FETÖ yapılanmasına yönelik operasyonda iş adamları, avukatlar, müteahhitler de gözaltına alındı.

Asayiş Yayın: 08 Nisan 2021 - Perşembe - Güncelleme: 08.04.2021 17:06:43
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Zonguldak’ta KOM ekiplerince FETÖ yeni Zonguldak yapılanmasına yönelik operasyonda eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 14 şüpheli gözaltına alındı.

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığınca terör örgütü FETÖ’nün Zonguldak’taki mensuplarından iş insanı, avukat, ihraç ve aktif kamu görevlilerinin yeniden yapılanma, mevcutlarla dayanışma ve devamlılığı sağlamak üzere bir araya gelen FETÖ yeni Zonguldak yapılanmasına yönelik operasyon düzenlendi.

Gözaltına alınanlar arasında Zonguldak Barosuna kayıtlı Av. Burhan Temel Çınar, Av. Mustafa Acar’ın bulunduğu öğrenilirken ilçelerden de gözaltına alının avukatlar olduğu belirtildi.

Ayrıca İş insanı Şaban Aydemir, Müteahhitler Haşim Gölbaşı, Hakan Kılıç, Nida Taşcı’ın da gözaltına alınan isimler arasında olduğu öğrenildi.

 
 

Haber : İmza Gazetesi-Zonguldak

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.