Yine motor kazası..

Kdz.Ereğli'de hemen hemen her gün motor kazası yaşanıyor. Kdz.Ereğli’de park yerinden çıkan otomobile çarpan motosiklet sürücüsü yaralandı.

Asayiş Yayın: 10 Haziran 2021 - Perşembe - Güncelleme: 10.06.2021 15:22:05
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Takip EtGoogle News

Kaza, 13:30 sularında ilçeye bağlı AtatürkBulvarı sahil yolunda meydana geldi.

İddiaya göre; çarşı istikametinden istasyon istikametine seyir halinde olan Fatih D. (19) idaresindeki 06 BJH 859 motokurye, park yerinden çıkan Barış M. (27) idaresindeki 06 FJ 5792 plakalı otomobile çarptı.

Çarpmanın etkisi ile motosikletten düşen sürücü yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar olay yerine gelerek durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine kaza yerine gelen sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahalesini yaparak sedyeye aldı. Bu sırada trafiğin akışını sağlamak amacıyla vatandaşları uyaran polis memurlarına, bir vatandaş 'Eee sen ne yapacaksın' diye karşılık verdi. Yaralı ambulansta yapılan müdahalenin ardından Özel Echomar Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis kazaya karışan otomobil sürücüsüne alkol muayenesi yaptı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.