Kdz. Ereğlililer 'Şehitlere Dua ve Rahmet, PKK'ya Lanet' için yürüdü..

Kdz. Ereğli'de 'Şehitlere Dua ve Rahmet, PKK'ya Lanet' için binlerce kişi yürüdü. Polis yoğun güvenlik önlemi aldı. Sahil bandında bazı kişiler yürüyenlere sataşma çabasındayken karşılarında kameraları görüce kaçtı.

Yayın: 14 Ocak 2024 - Pazar - Güncelleme: 14.01.2024 18:12:00
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

İçinde 12 Sivil Toplum Kuruluşu'nun bulunduğu Kdz.Ereğli Ümmet Platformu, 'Şehitler ve Filistin' için yürüdü.

Kdz. Ereğli Marina Kafe bölgesinden Gazi Alemdar Gemisi'ne kadar yapılan yürüyüşe; AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, AK Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Muhammet Mücahit Andiç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Yeniden Refah Partisi Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Aykut GönültaşAK Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Doğru ve Yönetim Kurulu Üyeleri,

AK Parti Zonguldak İl Genel Meclis Üyesi Ali Kemal Karaca, AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Sezer, Yeniden Refah Partisi Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Emre KaraarslanMÜSİAD Kdz. Ereğli Şube Başkanı Kemal Gülbay, Sivil Tolum Kuruluşlarının temsicileri, sloganlar eşliğinde, dovizler, pankartlar, Türk ve Filistin bayraklarıyla yürüdü.

Polisin yoğun güvenlik önlemi aldığı yürüyüşte, 'Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez', 'Kahrosun PKK, İşbirlikçisi ABD', 'Katil Amerika, Türkiye'den Defol', 'Kdz. Ereğli'den Gazze'ye Selam, Direnişe Selam' sloganları atıldı. 

Gazi Alemdar Gemisi önünde tplanan Kdz. EreğlililerPençe Kilit Oparosyonu'nda şehit düşen 9 askerimiz için Kur'an-ı Kerim okundu ve dualar edildi.

Platform sözcüsü, 'Şehitlerimize rahmet ve dua, İsrail- ABD ve taşeronları PKK'ya lanet, Gazze'deki soykırıma dur demek için tüm Ereğli halkını yürüyüşe davet ettik. Katılanlara teşekkür ediyoruz. Bu konudaki protestolarımız ve eylemlerimiz dün olduğu gibi yarında devam edecek' dedi.

 
 
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.