Kdz.Ereğli'de 19 Mayıs coşkusu..

Kdz. Ereğli'de, Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 104. yıldönümü kapsamında yapılan kutlamalarda, öğrencilerin sergilediği çeşitli gösteriler, izleyiciler tarafından büyük beğenisini kazandı..

Gündem Yayın: 19 Mayıs 2023 - Cuma - Güncelleme: 19.05.2023 16:35:00
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Ereğli'de, Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı  kutlama etkinlikleri programı kapsamında, saat 9.30'da sırasıyla ilk olarak Anıt Önünde Gençlik ve İl Spor İlçe Müdürlüğü çelenginin Atatürk anıtına sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması gerçekleştirildi.

Anıt önünde yapılan törende Kdz.Ereğli İlçe Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık,Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Niyazi Uğur, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, CHP Zonguldak  Milletvekili Eylem Ertuğrul, İlçe siyasi parti başkanları ve bir çok sivil toplum kuruluşları hazır bulundu.

Saat 10.30'ta protokolünde yer aldığı kutlama etkinlikleri Şehit Vefa Karakurdu Stadı'nda öğrencilerin hazırladıkları gösteriler ile devam etti.

Seyirci katılımının yüksek olduğu törende öğrencilerin yaptığı etkinlik kapsamında yaptıkları çeşitli gösteriler izleyenlerin büyük beğenisini kazandı.

 

 

Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.