Kdz.Ereğli'de öğretmen okulunda alkol komasına girdi..

Derste alkol komasına girdi..

Eğitim Yayın: 12 Haziran 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 12.06.2023 20:40:00
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Karadeniz Ereğli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi motor teknolojilerinde bir skandala imza atıldı

Geçtiğimiz günlerde ders esnasında fenalaşan motor teknolojileri bölümü öğretmeni İhsan Ünal, ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Sağlık ekiplerinin ilk muayenesi sonrası alkol komasına girdiği anlaşılan İhsan Ünal, hastanede müşahede altına alındı.

Doktor raporlarına göre alkol komasına girdiği ve fenalaşarak, hastaneye kaldırıldığı öğrenilen Ünal için Kdz.Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından soruşturma açıldı.

Yaşanan olay üzerine, harekete geçen Kdz. Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, olayın incelenmesi, yetkililerin ifadelerinin alınması için muhakkik olarak Kdz.Ereğli TOKİ Korubaşı İlkokulu Müdürü Kenan Özkan’ı görevlendirdi.

Edinilen bilgiye göre; Muhakkik Kenan Özkan’ın alkollü derste bulunmak suçundan, dosyayı açarak ifadeleri tamamlamak üzere olduğu ve raporlarını ilçe milli eğitim müdürlüğüne teslim etmek üzere tamamladığı öğrenildi.

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan’ın konuyu yakından takip ettiği edinilen diğer bilgiler arasında..

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.