Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Kdz. Ereğli'ye Hayırlı Olsun!...

Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Kdz. Ereğli'ye Hayırlı Olsun!...

Siyaset Yayın: 08 Eylül 2022 - Perşembe - Güncelleme: 08.09.2022 11:15:08
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News
Kdz. Ereğli Hükümet Konağı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Binası'nın ihalesin yapılmasının ardından Kdz Ereğli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin de yapım sözleşmesi imzalandı.
 
 
Kdz Ereğli Devlet Hastanesi yanında yapılacak olan yeni bina için yapılan yapım ihalesi neticesinde ihaleyi kazanan firma ile Sağlık Bakanlığı arasında inşaat yapım sözleşmesi imzalandığını belirten AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, ilgili tesisin fiziki inşaatına prosüdüre uygun olarak başlanacağımı açıkladı. 
 
 
Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Saffet Bozkurt, '30 üniteli Kdz Ereğli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Kdz. Ereğli'ye hayırlı olsun' dedi.
 
 
Öte yandan 20 günlük askı itiraz süresinin ardından yapılacak yer teslimi sonrası, hastanenin yapımına başlanacağı öğrenildi. 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.