Enerji Bakanı Dönmez Zonguldak'tan aday mı olacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 17 bakanın çeşitli illerden milletvekili adayı olacağına yönelik söylemi sonrası Zonguldak 1. sıra adaylığının Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'e verilebileceği belirtildi.

Siyaset Yayın: 23 Mart 2023 - Perşembe - Güncelleme: 23.03.2023 16:31:00
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 17 Bakan'ın çeşitli illerden milletvekili olacağı sözleri sonrası gözler Zonguldak'a çevrildi. 

Yeni Ufuk'un AK Parti Genel Merkezindeki güvenilir kaynaklardan edindiği bilgiye göre; Türkiye'nin Enerji üssü olma yolunda ilerleyen Zonguldak'ın Filyos beldesi nedeniyle Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in Zonguldak 1. sıradan aday olabileceği belirtildi.

MASA'DAKİ 2 İSİMDEN 1'İ ELENDİ

Yine kulislerdeki bilgiye göre; Milletvekilliği için Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinde bir süre Rektörlük görevi yapan Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer isminin de masada olduğu fakat daha sonradan Özer'in kariyeri nedeniyle bu seçeneğin elendiği bilgisine ulaşıldı.

HANGİ BAKAN HANGİ ŞEHİRDEN ADAY OLACAK?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu: İstanbul 2. Bölge 1. Sıra

Ticaret Bakanı Mehmet Muş: İstanbul 3. Bölge 1. sıra

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: Ankara

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank: Trabzon 1. sıra

Binali Yıldırım: Diyarbakır

Dışişleri Bakanı Mevlut Çavuşoğlu: Antalya

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Adıyaman

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy: Malatya

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati: Şanlıurfa ya da başka bir il

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Samsun

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.