02 Ekim 2024 - Çarşamba

İnsanların hayatlarıyla para için oynamayalım.

İnsanların duygularını para için sömürmeyin. Görüyorum ki para kazanmak uğruna insanların hayatlarıyla oynayanlar var. Bu insanlara prim vermeyelim!

Yazar - Serap ÇEKİÇ
Okuma Süresi: 2 dk.
Serap ÇEKİÇ

Serap ÇEKİÇ

sn_caglayan@hotmail.com -
Takip EtGoogle News

Herkese Merhabalar. Sizlerle buluşmanın, deneyimlerimi, bilgilerimi, birikimlerimi sizlere yazılarımla aktarabilme heyecanını taşıyor olsamda, yaşamlarımıza katkı sağlama umudu içinde,  bir o kadar mutluyum. 

Ben Serap Çekiç. 1983 yılında Zonguldak’ta doğdum. Fener Anadolu Lisesi ve  Başkent Üniversitesi Eğitim ve Danışmanlik Merkezi mezunuyum.

 

Profesyonel olarak Yaşam Koçluğu, NLP Uzmanlığı ve Eğitim Koçluğu yapmaktayım. Maalesef ki son zamanlarda yaşam koçluğu gibi kutsal bir mesleğin ortaya karışık bir meze gibi sunulmasından rahatsızlık duymaktayım.

Yaşam koçluğu danışan kişinin potansiyelinin en üst limitlere çıkarmasını ve yaşam hedeflerine ulaşmasını sağlayan profesyonel rehberlik hizmetidir.

 

 

Günümüzde görüyorum ki her yaşam koçu belgesi alan kendisini yetiştirmeden bırakın koçluk yapmayı kendisine psikiyatr, psikolog gibi ünvanlar vermektedir. O da yetmiyor yaşam koçluğunun içine kahve falı sığdırarak yaşama ve hedeflerine yön vermeye kalkıyor. Profesyonel yaşam koçu olarak bu tür insanlara şiddetle karşıyım. Sizler bir lafınızla bir insanı ipten alabilir, bir lafınızla ipe verebilirsiniz.

 

 

Bunlara inanan insanlarımız lütfen belgeleri sorgulayın. Size danışan kişiyi hedeflerine ulaştırana kadar yanında olmak zorundasınız. Önce hedef danışanın mutluluğu; Hayat yeterince zor. İnsanların duygularını para için sömürmeyin. Görüyorum ki para kazanmak uğruna insanların hayatlarıyla oynayanlar var. Bu insanlara prim vermeyelim!

 

 

Sizi hayallerinize, hedefleriniz yaklaştıracak, her an bilgi alışverişinde bulunabileceğiniz, sizi motive edecek, sorunlarınıza kalıcı çözümler bulabilecek yaşam koçlarıyla çalışın!

Bunu kendine görev edinen her yaşam koçunu sevgiyle selamlıyorum…

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.