Bu kütüphane TAM NOT aldı.

Kdz.Ereğli’ye bağlı Bayat Köyü’nde eğitim öğretim faaliyeti gösteren Bayat İlkokulu binasına hayırseverler ve okul idaresinin çabalarıyla modern bir kütüphane yapıldı.

Eğitim Yayın: 29 Nisan 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 29.04.2023 23:11:00
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Kdz.Ereğli’ye bağlı Bayat Köyü’nde eğitim öğretim faaliyeti gösteren Bayat İlkokulu binasına hayırseverlerin, okul idaresinin ve KESEK derneğinin katkılarıyla modern bir kütüphane yapıldı.Okul Müdürü Hüseyin BULUT, Müdür Yardımcısı Derin ADAŞBAY, okul öğretmenleri ve KESEK Derneğinin organizasyonunda bugün saat 14.00’te  kütüphane açılışı yapıldı.  Açılış öncesinde tüm katılımcılara,  öğrenci velileri tarafından hazırlanan yöresel ev yemekleri  ikram edildi.

Açılışta, animatörlerin çocuklar için düzenlediği müzik eşliğindeki dans gösterileri, okul öğrencilerinin konferans salonunda sergilediği halk oyunları gösterileri ve sunulan bir çok  etkinlik katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı.

Açılışa kütüphane yapımında maddi manevi destek veren eğitim gönüllüsü hayırseverlerinden olan  Semiha KUKUL, Nihat ANAÇ, Ayşe İNGENÇ, Murtaza Çanakcı ile birlikte Bayat İlkokulu mezunu Zonguldak Milletvekili Av. Ünal DEMİRTAŞ, Kdz.Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun AKGÜL, Kdz.Ereğli Sanat Eğitim, Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği (KESEK) temsilcileri,
Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Orhangazi SARIOĞLAN, Dr. Eylem ERTUĞRUL,  Kdz.Ereğli  eski ADD Başkanı Semih ÖZKÖK, Erdemir İlkokulu Müdürü İlker KIBRIS, Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Üçler SARIKAYA, Terzi İlkokulu Müdürü Samet TERZİ ,yalı boyu köy muhtarları, veliler ve öğrenciler katıldı.

Protokol üyeleri, okul idaresi, öğretmen , öğrenci ve velilerin katılımıyla gerçekleşen törende okula kazandırılan kütüphanenin yapımında maddi manevi destek sağlayan hayırseverlere plaketleri takdim edildi.

Konferans salonunda yapılan törenin ardından hayırseverler ve katılımcılar tarafından kütüphane açılışı yapıldı. Görsellik ve kullanışlılık dikkate alınarak tasarlanan okul kütüphanesi herkes tarafından tam not aldı.Okul müdürü Hüseyin BULUT’un tüm katılımcılara yaptığı teşekkür konuşmasının ardından Okul Kütüphanesi Açılış Töreni sona erdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.