Kdz. Ereğli Belediyesi'nde Askıda Fatura Uygulaması Sürüyor...

Ereğlili vatandaşlar için destek uygulaması “Askıda Fatura”, ihtiyaç sahipleri ve hayırseverler arasında köprü olmaya devam ediyor.

Gündem Yayın: 20 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 20.03.2024 20:05:00
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından; ihtiyaç sahibi vatandaşlarla, hayırseverler arasında dayanışmayı ve yardımseverliği arttırmak, zor dönemler geçiren vatandaşlara kolaylık sağlamak amacıyla hazırlanan “Askıda Fatura” uygulaması, Ramazan ayında da köprü olmaya devam ediyor.

SU FATURASINI ÖDEYEMEYENLER BAŞVURABİLİYOR

Faturalarını ödemede güçlük çeken vatandaşlar; belediyenin https://askidafatura.kdzeregli.bel.tr/ adresindeki “Fatura Bırak” bölümünden veya bizzat Çözüm Masası’na başvurarak destek alabiliyorlar.

İhtiyaç sahibi vatandaşlar tarafından sisteme bırakılan faturalar, ilgili komisyon tarafından incelendikten sonra ödeme ekranına düşüyor ve hayırseverler diledikleri faturaları online olarak “Fatura Öde” bölümünden ödeyebiliyorlar.

Bilgisayar kullanmada güçlük çeken vatandaşlar ise bizzat çözüm masasına başvurarak görevlilerden destek alabiliyorlar. “Askıda Fatura” uygulaması hakkında ayrıntılı bilgi için 333 13 33 nolu telefondan bilgi alabilirsiniz.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.