18 Mart 2022 - Cuma

Bu olaylar Turgut Reis Ortaokulu Müdürünü bitirme ve karalama amaçlıdır.

Yazar - Muharrem Yokarıbaş
Okuma Süresi: 3 dk.
Muharrem Yokarıbaş

Muharrem Yokarıbaş

grafikreklamajansi@gmail.com - 05377026700
Takip EtGoogle News

Turgut Reis Ortaokulu müdürü hakkında yin kendi meslektaşları tarafından yapılan dedikolardan kanım dondu desem yeridir.

Çünkü bu dedikodular sonrası, okula inceleme yapmak üzere Milli Eğitim Bakanlığından müfettiş gönderilmiş, yine kanım dondu. Çünkü bu müdürü tanıyıp yıllarca bu müdürden hizmet almış İlçe milli Eğitim Müdürü ve Şube Müdürlerinin hocaya karşı duvar olamamalarından kanım dondu. Çünkü bu müdürü iş ortakları kadar tanımasamda, tanıdığım süre içerisinde yanlış olan hiç bir şeyi yapmamasından ve yanlış olanı izin vermemesinden  bildiğim kadar tanırım, ondan dondu.

 Okul müdürünü şahsen tanırım. Dürüst olduğu için bir abi gibi de severim. İddia edilen suçlamaları yapacak bir şahsiyet olmasını düşünmem bile tüylerimi ürpertiyor. Çünkü bu öğretmenimiz haramla helal, haksızlıkla kul hakkı gibi kelimelerin ne anlama geldiği çok iyi biliyor. Kısacası Haramla işi olmaz, kul hakkından korkar. Eğer içeride bir mobbing var ise bence bu müdürün adalet tavırlarına karşılık işine gelmeyen kişilerce yapılmasıdır. Yani mobbing, müdüre karşı bizzat suç karalamasına yön veren öğretmen, veli ve dış kişilerce yapılmaktadır.

Turgut Reis Okulunun müdürü yılllarını eğitime adamış biri, eğitim aşığı. Gelecek nesillerin yetişmesinde harcadığı zamanı ailesine ayırmayan bir kişi.

 Girdiği her okulda sevmeyenleri çıkabilir. Biliyorum ki bu sevmeyen kişiler, Al Maaşı Yat Aşağı zihniyeti olan, zil sesi çalsın da eve gideyim diyen, derslerde eğitim dışında her türlü vakiti boş geçiren, boş kafalı eğitimci grubundan çıkar. Çalışkan müdür personelini çalıştıran müdürdür. Bu okul müdürüne okul içinde karalama çalışması başlatan boş zihnetli çalışmak istemeyen, yorulmak istemeyen, devletin maaşını bedavaya getirmek isteyen bu vasıfları taşıyan kişilerin savaşının asıl amacı çalışkan müdürü pasifize etmektir.

Bir güvenlikçinin kendi çıkar ve hırslarını müdürü kullanarak halletmeye çalışması ama bu kişilikli müdürün bu hırs ve çıkarlara karşı çıkmasıyla başlayan sipekülatif olayları fırsat bilen okul içinde görev yapan bu boş kafalı birkaç eğitimcinin, kişi ve kişilerin bel atına vuracak kadar dedikodu mekanizmasını kullanarak müdürü bitirme amaçlı hamle yapmalarının amacının arkasında yatan sebep yatarak maaş alma durumundan başka bir şey değildir.

Okul içinde bazı boş kafalı eğitimciler dıştaki akrabalarını da bu hamlelere dahil ederek karalama için ellerinden gelen her silahı kullanmaktadırlar.

Eminim ki devletin görevlendirdiği müfettişler işin derinini öğrendiklerinde okul müdürüne hak ettiği onuru sunarak, işin arkasında bulunan, güvenlikçiyi alet eden ve bir çok işine gelmeyen  konuyu müdüre endeksleyip haksız bahane eden, bedavacı eğitimcilere de gereken cezayı verirler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.