10 Mart 2021 - Çarşamba

AŞAĞI NASILSA YUKARISI ÖYLEDİR.

Yazar - Tülin CEYLAN
Okuma Süresi: 3 dk.
Tülin CEYLAN

Tülin CEYLAN

Psikolog.kim@gmail.com -
Takip EtGoogle News

 

 

Dünya(Evren) sürekli sizin için gerçekten neyin önemli olduğunu gözümüze sokarak kendinizi kandırmanızı engeller. Düşünceler gerçeğin kendisi değildir. Anlık deneyimlenmesi gereken bir şeydir.

Kişiliğiniz, kendiniz karakterini, sandığınız, zanlarınız hatta aklınız bir EGO ürünüdür.

Dünya bir okuldur. Dersleri saçma veya zor bulabilirsin ama bunlara ihtiyacın vardır. Başarı yada başarısızlık sadece bu yolun bir parçasıdır. Kendi hayatınızın kurucusu olun, geçmişin üstesinden gelmeden yeni bir gelecek oluşturamazsınız. Hayata saldırmaktan, öfkelenmekten, endişe ve korkulardan geri çekilin. Bunlara tutunursanız hayatınızın gerçeği olacaktır. Siz bu hayatı sevgi olarak görüyorsanız size her şeyi sevgi olarak gösterecektir. Her şeyi olumsuz görüyorsanız size onu doğrulayacaktır. Hayat ancak senin ona verdiklerini sana geri verir. Yani aşağısı (Bilinçaltı) nasılsa yukarısı hayatın yaşamı öle olacaktır.

 

 

Dünyada olan ve olacaklar, yaşadıklarımız, hissettiklerimiz, davranışlarımız, hayata gönderdiğimiz duyguların ve düşüncelerin geri dönüşü olarak gelir ve gelecek. Yani bizler bilinçaltına ne ekiyorsak bunları yukarıda biçeceğiz. Hayatta ne yaparsan yap kafanı yastığa koyduğunda mutlu olduğuna EMİN OL. Hayat sadece senden sana yansıyan bir aynadır.

Dürüst olun kastettiğiniz şeyi söyleyin ve söylediğiniz şeyi kastedin. Hayatın ve insanların sahtekarlığına ihtiyacı yoktur. Hayat bize verilmiş en güzel hediyedir. Kıymet bilin. İnsan acının ve mutluluğun, cennet ve cehennemin tohumlarını içinde taşır. Ne olursa her şeyin sebebi biziz, bunu bilmek dönüşümün başlangıcıdır. Hiçbir şey değişmez. Ama her şey dönüşür.

Vücudumuzdaki ağrıların ve hastalıkların aslında bilinçaltında oluşan olumsuz duygu ve düşüncelerin hapsedildiğinden dolayı kaynaklandığını biliyor musunuz? Duydu ve düşünceler vücut aracılığı ile kendini belli etmeye başlar. Bilinçaltınız sizi yönetmesin. Onun farkında olun ve kontrol altında tutmaya çalışın. İnsanın içinde sindiremeyeceği her durumda hastalık baş gösterir. Burada önemli olan o gerçeği kabul etmek ve ondan daha güçlü olduğunu kendine inandırmaktır. İnanmanın gücü üstünüzde ne kadar etkili bir tedavi olduğuna şaşıracaksınız.

 

 

Ağrılar; Sevgi görme isteği

Reflü; Kabul edememe, reddediş

Gastrit; Olayları sindirmek istememek

Alerji; Bir şeye aşırı tepki duyma

Baş ağrısı; Aşırı öz eleştiri

Migren; Mükemmel olma arzusu, bastırılmış öfke

Bayılma; Çözümsüz durumda kaçma arzusu, korku

Düşük Tansiyon; Çocuklukta yeterli sevgi olmama

Yüksek Tansiyon; Çözülmemiş duygular, problemler, öfke

Diabet; Endişe taşıma, kontrol ihtiyacı

Romatizma; kendini kurban görme, yaşama karşı kırgınlık

Ve bunun gibi rahatsızlıklar.

Kelebekleri kovalayarak vaktinizi boşa harcamayın. Bahçenizi ( Bilinçaltı) düzeltin kelebekler gelecektir.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.